Wie ben ik

Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en ben getrouwd met Marcel Brandsen.

 

Ik werk vanuit mijn waarden:

  • Ik hou van zorgen voor en begeleiden van mensen.
  • Ik streef naar harmonie, vrede, rust.
  • Belangrijke waarden voor mij zijn: ertoe doen, zelfvertrouwen, erbij horen, respect en autonomie.

Mijn credo: Je bent pas op je best als je niet meer probeert beter te zijn!

Opleidingen

Ik ben van opleiding Master in de Lichamelijke Opvoeding, werkte in Italië vele jaren als sportcoach en daarna in België als coördinator bij sportfederaties.

Een verkeersongeval en een langdurige revalidatie zorgden voor een omwenteling in mijn leven. Na een burn-out drong het door dat ik meer wou leven vanuit mijn hart en mijn gevoel en niet meer zo zeer vanuit mijn hoofd. 

Ik volgde cursussen in Mindfulness, Hartcoherentie, Geweldloze communicatie, Reiki, Bachbloesems, Emotioneel Lichaamswerk, Acceptance and Commitment Therapy,… en de opleidingen Integratieve massage,  Life Coach en Familieopstellingen.

Mijn missie

Mijn missie is mensen begeleiden naar meer balans tussen authenticiteit en erbij-horen. Door bewustwording van hun eigen waarden en behoeften kunnen ze het leven leiden dat bij hen past en meer ontspannen en gelukkiger worden.

 

We gaan samen op zoek naar de 3 V's:

  • Voelen wat je werkelijk wil

  • Het Volgen jouw pad

  • Het Verwezenlijken van jouw dromen

 

Ik coach vanuit mijn verschillende opleidingen en vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Als ex-perfectionist en ex-burn-outer weet ik heel goed waar het vaak misloopt. 

Benieuwd naar mijn aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.