Wat zeggen anderen over mij?

Groeigroep Familieopstellingen

Lieve Els,
DANKJEWEL voor dit super fijn traject!
Dankjewel omdat je op je eigen hartelijke en ongedwongen manier telkens een welkome sfeer wist te creëren. Hierdoor voelde ons groepje al snel als een veilige cocon waarin het altijd fijn thuiskomen was.
Dankjewel voor de liefdevolle aandacht die je voor elk van ons had.
Dankzij dit traject mocht en kon ik opnieuw geboren worden en ervaren dat ik écht welkom was. Ik begrijp nu ook waarom ik dit voordien nooit zo gevoeld had.
Dankjewel voor de vele creatieve oefeningen, je flexibiliteit en je professioneel toeziend oog.
Hierdoor stelde je ons in staat tot openbarende inzichten te komen en voorbij bepaalde grenzen te durven gaan.
Dankjewel ook aan elke deelnemer van deze fantastische groep.
Wat mij betreft, mag hier zeker een vervolg op komen, want ik mis jullie nu al!
Linda, Dendermonde

3-daagse - Er even tussen uit

Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens de dagen van de coaching. Els is heel fijn als coach en geeft inzichten en opdrachten mee waar je wat mee kan en verder over na denkt. Ook nu na deze coach sessies werkt het nog door. Elke ochtend deden we een meditatie met een thema. Het was fijn om hier de dag mee te beginnen en dit thema mee te nemen voor de dag. Tussen de coaching door heb je tijd voor jezelf en kan je genieten in de heerlijke tuin. Ook het eten was heerlijk, vers en gezond. Het waren mooie dagen waar ik veel van mee neem en die heel waardevol waren.

Faye, Delft

Online Coaching

Ik heb Els ervaren als een lieve en behulpzame coach. Ik kwam bij haar omdat ik in sommige dingen een beetje vastliep. Els luisterde altijd erg goed naar mijn verhalen. Ze heeft mij veel inzichten gegeven en ze zag goed verbanden in gebeurtenissen. Verbanden die ik zelf nog nooit eerder had gezien. Mede dankzij Els ben ik meer in mijn kracht gaan staan en heb ik uiteindelijk knopen kunnen doorhakken.

Iris, Maassluis

Super goede coach die gedreven is in haar job. Goede interactie. Reeds inzichten en resultaten na het eerste consult! Ik ben heel blij met de ervaring, inzichten en resultaten. Ook ben ik dankbaar voor de tools die ik heb meegekregen die mij nu steeds helpen in moeilijke situaties. Ik zou zeker terug gaan bij haar indien ik het nodig vind. Bedankt Els!

Agnes, Sint-Niklaas

Ik heb me tot Els gericht omdat ik in de knoop zat met mezelf, ten eerste om te weten wat ik eigenlijk wil en ten tweede hoe ik hulp en steun kan toelaten. Na een waardenreflectie, en een opstelling waarin ik met een gekwetst deel van mezelf in dialoog ben gegaan, oefende ik met Els hoe ik mezelf beter kan uitdrukken zonder mijn boodschap te minimaliseren. De opstelling van Els en haar manier van doorvragen, werkte als een spiegel, waarin ik mijn valkuilen en hindernissen ben tegengekomen. Els is een zeer neutrale maar tegelijkertijd warme vrouw die zeer goed aanvoelt waar knooppunten zitten. Ze stelt in overleg met jou de werkvormen voor die ze in gedachten heeft. Kortom ik voelde me gehoord bij haar.

Lynn, De Klinge

Het leven is een zoektocht, een weg van vallen en opstaan, verliezen en winnen. Soms euforisch van geluk, soms in de put van tegenslag/verdriet. De ene moment sta je in het zonlicht, de andere in het donker.

Wanneer je even de weg ‘kwijt’ bent, je levenstocht je teveel vermoeid, dan heb je Els. Zij is de GPS om je de weg te wijzen en te laten genieten van de beelden onderweg. Ze leert je terug te genieten, stil staan bij en in het NU. Tips en tricks worden je aangereikt op jouw maat en in je eigenste tempo kan je deze gebruiken, aanwenden.
Dank je wel Els voor je geduld en rust. Keep up the good work!

Griet A., Temse

Aangezien Els een gelijkaardige ervaring heeft meegemaakt voelde ik me begrepen. De oefeningen die ze me heeft gegeven, hebben me een verder inzicht gegeven. Door deze met me te bespreken, heb ik ook nog nieuwe dingen in mezelf ontdekt. De familie opstelling heeft er dan weer voor gezorgd dat ik van een deel van de familie verwachtingen heb kunnen loslaten.

Iris V, Beveren

Integratieve Massage

Ik heb een tijd  geleden het geluk gehad om iets bijzonders mee te maken. Ik had nog nooit van gehoord van dit soort behandeling. Door pulsing wordt  je lichaam op een ritmische manier bewogen door wiegende, rollende en schuddende bewegingen. Tijdens het pulsen wordt  ook gebruik gemaakt van stretchende technieken en openende (puls)technieken.

Ik ken Els al een paar jaar en  bij haar voel ik me altijd op mijn gemak.  Door deze speciale massage voelde ik me net als een klein kindje, geborgen en veilig. Het was een heerlijke ervaring! Ik was in  totale ontspanning. Het werkt het beste als je je volledig over kan geven en  het ritme van het wiegen met je lichaam kan volgen. Het is me aardig gelukt.

Het heeft degelijk iets gedaan in mijn lichaam. Het gevoel van loslaten kwam een paar uur later . Ik voelde me bevrijd van veel afval, mentaal en ook fysiek.

Dankbaar voor deze ervaring, ik hoop het nog een keer mee te mogen maken.

Dankje Els!

Éva, Maassluis

Wil je ook ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.