Individuele coaching

We bekijken het probleem vanuit meerdere invalshoeken:

 

 1. Cognitieve aanpak 

  Via gesprekken en oefeningen komen we tot inzicht in wie je bent, waar je voor staat, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en welke stappen je kunt zetten om hier het beste uit te halen.     
           

 2. Wat heeft het lichaam te vertellen over spanningen en stress 

  Via lichaamswerk (relaxatie-, ademhalings- en aardingsoefeningen) en elementen uit de massage (Integratieve massage en Holistic Pulsing) ontdekken we de spanningen in het lichaam en kunnen we leren om deze los te laten.

 3. Vanuit het familiesysteem
  Hardnekkige patronen vinden vaak hun oorsprong in het familiesysteem. We stellen het probleem ruimtelijk op om de onbewuste patronen zichtbaar te maken. Zo worden verstrikkingen vanuit loyaliteit duidelijk en kan de energie weer gaan stromen. 
  Meer over familieopstellingen

Groepsactiviteiten

 

Ik organiseer groepsactiviteiten zoals:

 

 

Alle info op Activiteiten

Werkwijze en tarieven Individuele coaching

 

We beginnen steeds met een verkennend intake gesprek waarbij we jouw belangrijkste noden of uitdagingen definiëren. Ik leg in grote lijnen mijn manier van aanpak uit en dan beslissen we of we samen aan de slag gaan.

In verdere sessies achterhalen we wat jij werkelijk wil en wat hierbij mogelijke valkuilen en belemmeringen zijn. We stellen een actieplan op met concrete stappen en doelen.

Je krijgt aangepaste oefeningen mee naar huis zodat je groeiproces ook buiten de sessies verder loopt en we op korte tijd veel kunnen realiseren.

Tarieven

Intakegesprek                               gratis

Individuele sessie (1 uur)              € 45

Individuele sessie (1.5 uur)           € 60          

Individuele sessie per koppel        € 90

Gratis Stappenplan:

Van ‘Ik ben niet goed genoeg’ naar authenticiteit"

Vele mensen kennen het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’. Je hele leven doe je je best om beter te zijn en stilaan stel je de behoeften van anderen boven je eigen behoeften. Herkenbaar?

Maar hoe slaag je er dan in om authentiek te zijn, om te kiezen voor jezelf? Als hulpmiddel vind je hier een stappenplan. Gedurende 4 weken, gaan we elke week één of meerdere eigenschappen oefenen. Doe je mee?

 

Geïnspireerd door een tekst van  Günther Brants  (10-eigenschappen-van-authentieke-mensen)

Aangepast aan de principes van ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

 

Naar het stappenplan

Tijd om aan de slag te gaan of heb je nog vragen, neem gerust contact op!