Chronische pijn en ziekte

Langdurige ziekte, Burn-out, stress, geen rust in je hoofd, pijn, fybromyalgie, CVS (Chronisch Vermoeidheid Syndroom), slapeloosheid, … Het bepaalt je hele doen en laten. Je wil maar 1 ding:

Je leven terug!!!


Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Je wil de pijn/ziekte weg, weer aan de slag en presteren zoals voorheen. Je wil geen beperkingen meer. Maar wat je ook probeert en hoe zeer je ook je best doet, je blijf steeds weer tegen diezelfde grenzen aanlopen. Alsof je telkens weer met je hoofd tegen de muur aan loopt. Je wordt er hopeloos van en geeft het op… tot je weer op een andere therapie stuit die je weer hoop geeft. En dan begint alles weer opnieuw. Een vicieuze cirkel waar je niet uit lijkt te geraken!

En ik hoor het je denken: ‘Ga ik hier weer mijn hoop op stellen om daarna met een grote teleurstelling weer in een hoopje te zakken?’
Tja, ik kan je geen wonderen beloven maar ik ben zelf hersteld van CVS en fybromyalgie. Mijn pijnklachten zijn gereduceerd tot zowat 10% en ik kan mijn fysieke krachten terug opbouwen. Heerlijk!!!
Dus ik wil heel graag met je kijken waar je je gezondheid kunt verbeteren, wat je kunt loslaten en hoe je kunt omgaan met eventueel resterende beperkingen.

Wil je onderzoeken wat de oorzaak is van jouw chronische pijn of ziekte en hiermee aan de slag? Wil je graag je leven terug, gelukkig en enthousiast zijn, terug denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen? Schrijf je dan in voor dit traject.
We gaan in een klein groepje aan de slag met een mix van therapieën: familieopstellingen, emotioneel lichaamswerk, meditatie, ACT, mindfulness, Hartcoherentie, PRI, … Ik heb een programma samengesteld met de oefeningen uit de verschillende therapieën die mij het meest hebben geholpen.  

Praktisch:

Data: 4/9 - 23/9 - 15/10 - 4/11 - 26/11 - 16/12 - 6/1. Telkens van 13u30 - 17u00.

Prijs: € 300  voor het hele traject.

Aanmelden