Groepscoaching: Mini-Traject 'Vanuit je basis' 

Veel van onze patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Als kind heb je bepaalde overlevingsstrategieën gecreëerd die je als volwassene nog steeds inzet, ook al zijn ze niet meer nodig. Je doet het op automatische piloot zonder te merken dat ze je eigenlijk belemmeren. Vroeg of laat komen de meesten tot de ontdekking dat ze niet goed meer weten wie ze zijn, wat ze willen, waar ze blij van worden.   

 

 

 

'Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe pak ik het aan?'

Daar gaan we samen naar op zoek, in kleine groepjes.

  • Via gesprekken en oefeningen komen we tot inzicht in wie je bent, waar je voor staat.
  • We gaan aan de slag met familieopstellingen om ons bewust te worden van eventuele hardnekkige patronen of verstrikkingen.
  • Er worden tools aangereikt om verder thuis mee aan de slag te gaan. 

Ik werk met kleine groepjes zodat er ruimte is om met persoonlijke problemen of dilemma's aan de slag te gaan. Standaard bestaat een mini-traject uit 3 coach-sessies van 2.5 u in een groepje deelnemers van 3 of 4 personen. Uitbreiding van het aantal sessies is mogelijk.

 

Andere mogelijke thema's:

  • Relaxatie: Meditatie, massage, relaxatieoefeningen
  • Stress, vermoeidheid, chronische pijn: ademhalings- en relaxatieoefeningen, meditatie, cognitieve therapie

Ook hier bestaat de mogelijkheid om ruimte te laten om persoonlijke problemen of dillema's in te brengen d.m.v. familieopstellingen. 

 

Praktisch:

Je schrijft in voor een bepaald thema en we gaan van start als er minimum 3 deelnemers zijn. De data worden afgestemd met de deelnemers.  

Wanneer: 3 dagdelen (ochtend, middag of avond), af te stemmen met het groepje deelnemers

Je kan individueel inschrijven of met een eigen groepje

Prijs: €75 pp voor 3 sessies

Meld je aan