Cosmic Power®

 Inleiding

Cosmic  Power® is een bewustwordings- en heling-systeem met als basis een bepaalde vorm van ademen.

De mens wordt fundamenteel door de eigen lichaamsstroom gestuurd. Zonder stroom in het lichaam is er geen leven. Deze stroom is meetbaar, bv. door ECG (elektrocardiogram) en EEG (elektro-encefalogram).

Elke uitdrukking van het leven is van elektrische aard: elke gedachte, elk gevoel, elke ademhaling, elke beweging.

Cosmic Power® is de kracht die achter alles werkt.

Te hoge spanningen in het lichaam kunnen tot ziekte, burn-out, en dergelijke leiden. Ons lichaam toont ons op die manier dat we in een niet natuurlijke mate van elektrische spanning leven.
Precies op dat punt vangt de Cosmic Power® aan. Cosmic Power® bewerkt de vrije energiestroom van ons leven. We leren het tekort of de overvloed aan elektrische stroom binnen het zenuwstelsel te reguleren.

 

Hoe?

Door meditatie en door zachte bijna-aanraking.

 Meditatie:

We verbinden ons met de kosmische krachten met de bereidheid de tot nu toe gewoonlijke identiteit te verlaten. We duiken door de ademhaling in de oertoestand van alle zijn. Het gaat erom, zichzelf,  niets en niemand anders te beoordelen. We kunnen ons deze levenshouding, door het consequent oefenen van Cosmic Power®, eigen maken.

Als eerste stap is een innerlijke bereidheid nodig. Als deze voorhanden is, kan die beslissing bewust genomen worden:

 

"Ik wil deze methode bewust leren, oefenen en toepassen."

 

Zachte bijna-aanraking:

Een teveel of een te weinig spanning schaadt, zij het door ongevallen, door trauma's, door ingeprente systemische en familiaire informatie uit eigen of voorgaande levens.

Een zachte bijna-aanraking is de sleutel voor die plaatsen waar de lichaamseigen stroom geblokkeerd is en waardoor de verbinding verbroken is.

 

Het lichaam liegt nooit. Het lichaam heeft het antwoord op alles. Waarom zouden we het dan niet bevragen?!

Praktisch

  • Docent: Odilon Mets
  • Minimum 5 deelnemers
  • Duur: 5 opeenvolgende avonden van 13 t.e.m. 17 januari, telkens van 19u tot 21u30.
    De 5 avonden dienen alle 5 te worden gevolgd. Tijdens deze dagen ga je veel mediteren, in stilte zijn, bewust ademen en goed bij jezelf  thuiskomen. Wees voor jezelf duidelijk: CP vraagt, naast de cursusuren, een dagelijkse oefening van minstens 15 min.
  • Locatie: Centrum Grondig - Mosselpolderstraat 8, 4553PT Philippine
  • Kostprijs: € 60 (voor de 5 avonden)

 

Inschrijven